Gældsrådgivningen

Nyheder

Her kan du læse mere om, hvad Den Sociale Retshjælp har lavet gennem årene.

Workshop i Bruxelles

D. 4. september har vores direktør Sandy Madar, været i Bruxelles for at deltage i en workshop om hvordan man håndterer overgældsætning, hvor de blandt andet har diskuteret forskellige procedurer for gældsaftaler og gældsrådgivning.

Karrieremesse

Den 30. august drog DSRFs HR- og Kommunikationsafdeling til Herning for at deltage i Erhvervakademi MidtVests Karrieredag. Her mødte vi studerende fra markedsføringsøkonomi, multimediedesign og finansøkonomi, som vi håbede fandt interesse for vores praktikstillinger som Gældsmanager, Mulitimediedesigner, HR- og kommunikationsmedarbejder samt Politisk Konsulent. Vi havde mange gode samtaler og kom hjem med en god bunke CV'er, som vi glæder os til at gennemgå.

Bestyrelsesmøde i ECDN

Den 28.-29 juni var vores direktør, Sandy, og Sebastian fra innovationsafdelingen til bestyrelsesmøde i ECDN. Mødet foregik i Finance Watch's lokaler i det centrale Bruxelles. På mødet diskuteredes bl.a. FinTechs og dets fremtidige rolle i samfundet, ECDN's vidensplatform samt ECDNs kommende generalforsamling, som vil blive afholdt i Bruxelles i starten af november.